گردشگری

» آداب غذا خوردن 4 | جاهای دیدنی ایران

سلام خدمت مخاطبين سایت گردشگری در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید

آداب خوردن برخی مواد غذایی

چای شیرین : چای شیرین تان را پر سر وصدا به هم نزنید . با این کار چای تان شیرین تر نمی شود .

دانه زیتون : زیتون چرب را با چنگال به دهان بگذارید و هسته آنرا نیز به وسیله چنگال به گوشه بشقاب برگردانید . برای خوردن سبزیجات پخته فقط از چنگال استفاده کنید .

پربازدیدترین ها:

تربچه : اول برگهای تربچه را بکنید ( اگر با برگ باشد ) بعدا آن را در دهان بگذارید . اگر به برگ های آن علاقه دارید , دانه دانه میل کنید . تربچه را همراه با برگ هایش یک جا به دهان نمی برند .

میوه : میوه هایی مثل خربزه , هندوانه ,طالبی و امثال آن ها را نباید یک جا در بشقاب به تکه های کوچک تقسیم و آماده خوردن کنید بلکه پسندیده تر است که هر بار فقط قسمتی از آن را با کمک کار بریده و با چنگال به دهان ببرید .

توت فرنگی : توت فرنگی را از دم آن گرفته ( و اگر دوست دارید در شکر بزنید ) و میل کنید . اگر دم آنها را از قبل گرفته اند از چنگال استفاده کنید .

گیلاس و آلبالو: اگر از خوردن گیلاس و آلبالو به خاطر موجودات زنده در آن وحشت دارید , در میان جمع این موضوع را مطرح نکنید , قرار نیست شما آنها را بخورید ولی شاید دیگران بدون توجه , تعدادی از آنها را خورده باشند . هسته کمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید .

سالاد : برای خوردن سالاد بهتر است از یک بشقاب دیگر استفاده کنید . سالاد را به طور معمول با چنگال می خورند و برای خوردن آن از کارد استفاده نمی کنند .

چیپس : تنها چیپس را می توان سر میز غذا با دست برداشت و خورد . البته به آرامی و دانه به دانه و فقط با دو سر انگشت .

غذاهای خمیری : غذاهایی که با خمیر درست می شوند ( مانند ماکارونی و…) و سبزیجات فقط با چنگال خورده می شوند . مگر خمیر برشته شده ای باشد که در این صورت بکارگیری کارد لازم است مانند پیتزا .

جوجه کباب با استخوان : را می توان با کمک دست و انگشتان خورد . باید با انگشت ها گوشه آن را گرفت و به آهستگی قسمت کوچکی از جوجه را گاز زد .

در میهمانی های زسمی ویا اداری غذاهایی که از گوشت بره ,گوساله , ماهی , مرغ و بوقلمون و دیگر ماکیان وجود دارد بدون استخوان سرو می شود . چنانچه این غذا ها دارای استخوان باشد در جدا کردن گوشت از استخوان نباید تلاش کرد و صرفا از گوشت بدون استخوان استفاده کرد .

آداب غذا خوردن 4

شما مخاطبين عزيز سايت گردشگری از اين پس با مراجعه به وب سايت ما مي توانيد جديد ترین مطاب را مطالعه کنید و از خواندن ان ها لذت ببريد

وچنانچه انتقادي به سايت ما داشتيد مي توانيد در قسمت نظرات ما را در جريان بگذاريد

سایت گردشگری

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.