گردشگری

» موسسه حقوقی سام ارائه دهنده‌ی خدمات اقامتی به آلمان

سلام خدمت مخاطبين سایت گردشگری در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید

موسسه حقوقی سام با داشتن سال‌ها تجربه و وکلای متعدد، متخصص در زمینه مشاوره و دریافت اقامت اروپا است. راه‌های قانونی گوناگونی برای اخذ اقامت آلمان وجود دارد که در این مقاله به آنها اشاره خواهد شد.
کشور آلمان یکی از اعضای مهم اتحادیه اروپا محسوب می‌شود. آلمان از کشورهای برجسته و سرشناس اروپا است. از مزایای قابل توجه اقامت آلمان بالا بودن سطح کیفیت زندگی و پایین بودن هزینه‌های زندگی است. آلمان از بالاترین سطح آموزش و پرورش و پزشکی برخوردار است و یک شهروند آلمانی از تمام این امکانات به صورت رایگان استفاده می‌کند.

اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت
طبق قوانین مهاجرتی آلمان، اشخاص غیر اروپائی می‌توانند اقامت اروپا و مشخصا اقامت آلمان را از طریق ثبت شرکت برای سهامداران و مدیر عامل شرکت به دست آورند.
ثبت شرکت در آلمان به تنهایی باعث دریافت اقامت نمی‌شود. برای اخذ اقامت آلمان ابتدا باید طرح توجیهی اقتصادی(Business Plan) به اداره بازرگانی آلمان ارائه شود که برنامه کار ۳ سال آینده شرکت خود را توضیح داده و هدف خود را برای دریافت اقامت آلمان و ورود به این کشور بیان کند، در صورت موافقت با طرح تجاری و ارائه مدارک معتبر توسط متقاضی، اخذ مجوز اقامت آلمان امکان پذیر است.
مزایای دریافت اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت:
•اقتصاد پایدار آلمان
•سیاست های نوآوری و تغییر در جهت پیشرفت آلمان
•بهره مندی از مزایای مالیاتی با داشتن اقامت آلمان
•بهره مندی از نیروی کار حرفه‌ای در آلمان
• زیر ساخت‌های پیشرفته آلمان
• زندگی در یکی از بهترین کشورهای اروپا با داشتن اقامت آلمان
• مالکیت ۱۰۰% شرکت در آلمان
• امکان اخذ آسان ویزاِی آمریکا، کانادا، استرالیا و….
• افتتاح حساب بانکی در اروپا
• استفاده از مارک تجاری (برند) اروپائی
• بهره مندی از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا با داشتن اقامت آلمان
• امکان درخواست اقامت دائم آلمان پس از ۳ سال
• امکان درخواست پاسپورت آلمان و دریافت حق شهروندی این کشور پس از اخذ اقامت دائم

موسسه حقوقی سام ارائه دهنده‌ی خدمات اقامتی به آلمان

اقامت کاری آلمان و انواع کار برای غیر اروپایی‌ها
بر اساس قوانین جدید که در اداره مهاجرت آلمان به تصویب رسید سه نوع اقامت برای اهداف کاری در آلمان وجود دارد: ۱- اشتغال عمومی ۲- تخصص حرفه‌ای ۳- خود اشتغالی

اخذ اقامت آلمان و تابعیت از طریق ازدواج
بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشورهای جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی‌مابین زوجین شخص می‌تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام کنند.
کشور آلمان از این این قائده مستثنی نیست. لذا چنان چه یک نفر با یک آلمانی ازدواج کند می‌تواند جهت اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج اقدام کند.

اخذ اقامت آلمان و تابعیت از طریق تولد
اخذ تابعیت در آلمان از طریق خون است. هرچند دربسیاری از کشورها تولد در آن کشور عامل اصلی اخذ تابعیت نیست ولیکن از موارد تاثیرگذار محسوب می‌شود.
تابعیت از طریق تولد جزء اصلی‌ترین انواع تابعیت محسوب می شود. این تابعیت تابعیتی است که با تولد شخص شروع شده و در طول زندگی ادامه می‌یابد و از دو روش خاک یا خون حاصل می‌شود. معمولا این تابعیت غیر ارادی و تحمیلی است. به این مفهوم که چنان چه شخصی در ایران متولد شود بر اساس مفاد قانون ما خواه ناخواه ایرانی محسوب می‌شود، البته به شرط اینکه شرایط دیگری نظیر پدر ایرانی هم لحاظ شده باشد.

انواع کلی اقامت آلمان
۱- اقامت آلمان غیر دائم یا موقت:
این نوع اقامت آلمان از لحاظ زمانی محدود بوده و برای هدفی مشخصی داده می‌شود که به قرار ذیل است:

۱- اقامت آلمان برای تحصیل دانشگاهی، آموزش زبان آلمانی و آموزش مدرسه‌ای مواد ۱۶ قانون اقامت
۲- اقامت آلمان غیر دائم برای آموزش حرفه‌ای وشغلی ماده ۱۷ قانون اقامت آلمان
۳- اقامت آلمان برای کار ماده ۱۸، ۱۹ و ۲۰ قانون اقامت آلمان
۴- اقامت آلمان برای نیروهای متخصص دارای تابعیت برای کار ماده ۱۸
۵- اقامت آلمان برای پژوهش و تحقیق
۶- اقامت آلمان برای کار آزاد ماده ۲۱ قانون اقامت آلمان
۷- اقامت آلمان به دلایل حقوق بین المللی، انسانی و سیـاسی
۸- اقامت آلمان به علت موقعیت سخت (عسر و حرج) (ماده ۲۳آ قانون اقامت)
۹- اقامت آلمان به انگیزه حمایت موقت (ماده ۲۴ قانون اقامت)
۱۰- اقامت آلمان به علت‌های انسانی (ماده ۲۵ قانون اقامت آلمان)
۱۱- اقامت آلمان به واسطه خانواده (ماده ۲۸ قانون اقامت آلمان)
۲- اقامت آلمان دائم یا همیشگی
این اقامت به افرادی داده می‌شود که پنج سال کامل دارای اقامت موقت بوده باشند، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین کنند و زبان آلمانی بدانند.
۲- اقامت دائم آلمان برای افراد با تخصص بالا (کارشناسان برتر)
این افراد به دو دسته تقسیم می‌شوند:
– دانشمندان با دانش ویژه و استادان و مدرسان با موقعیت بالا یا همکاران علمی با موقعیت بالا (بدون توجه به مقدار حقوق آنها)
– کارشناسان و کارمندان در سمت مدیریت با تجربه کاری ویژه (مقدار حقوق سالیانه آنها نباید از یک مبلغ خاص کمتر باشد.)

مهاجرت به آلمان و کار در اتحادیه اروپا با کارت آبى
در پی کمبود نیروی کار و نیاز اتحادیه اروپا به نیروی انسانی در برنامه چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، در سال ۲۰۰۷ طرح و برنامه‌ای با ایده‌ی الهام گرفته از طرح گرین کارت آمریکا و با استفاه از نماد پرچم اتحادیه اروپا که به رنگ آبی است تحت نام Bluecard یا همان کارت آبی ارائه کرد که طی آن نیروهای کاری و متخصص غیراروپایی بتوانند در قالب این برنامه به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا – به غیر از کشورهای انگلستان، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این برنامه خودداری کنند- مهاجرت کاری داشته باشند.
حداکثر مدت اقامت کاری براساس کارت آبی آلمان، ۳۳ ماه معین شده است که بعد از این مدت و در صورت شاغل بودن متقاضیان می‌توانند این نوع ویزا را به اقامت دائم آلمان PR تغییر دهند و اقامت دائم آلمان را دریافت کنند.
چنانچه متقاضیان هنگام اقدام و یا در طول زمان اقامت خود در آلمان بتوانند مدرک زبان آلمانی با سطح B1 ارائه کنند ، حداقل مدت زمان تعیین شده برای اجازه درخواست اقامت دائم از ۳۳ ماه به ۲۱ ماه کاهش می‌یابد و در نتیجه متقاضی در زمان زودتری می‌تواند برای اقامت دائم خود و خانواده اقدام کند. نکته قابل توجه این است که کارت آبی یا این نوع ویزای اقامت کاری آلمان را نمی‌توان بدون داشتن پیشنهاد کاری دریافت کرد.
علاقه‌مندان برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص اقامت آلمان و اقامت اسپانیا با شماره تلفن‌های موسسه سام تماس بگیرید و یا بر روی اقامت آلمان کلیک کنند.

دسته بندی :

  • شرکت های گردشگری

برچسب ها :



شما مخاطبين عزيز سايت گردشگری از اين پس با مراجعه به وب سايت ما مي توانيد جديد ترین مطاب را مطالعه کنید و از خواندن ان ها لذت ببريد

وچنانچه انتقادي به سايت ما داشتيد مي توانيد در قسمت نظرات ما را در جريان بگذاريد

سایت گردشگری

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها