گردشگری

» چگونه ویزا شینگن بگیریم؟ | جاهای دیدنی ایران

سلام خدمت مخاطبين سایت گردشگری در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید

همیشه آسون ترین راه برای اخذ ویزا شینگن یا در کل ویزا این بوده که شما یا حساب بانکی خیلی قوی داشته باشید یا اینکه سند ملکی داشته باشید که بتونید ازشون استفاده کنید برای افزایش شانستون برای دریافت ویزا ولی خوب کارینا پرواز به شما راه های بهتری پیشنهاد میده که بتونید با شرایط راحت تری ویزا شینگن ارزان اخذ کنید.

چگونه ویزا شینگن بگیریم؟

در نظر داشته باشید این به این معنا نیست که شما مثلا با ۱۰۰ هزار تومان میتونید ویزا بگیرید مسلما به مقداری پول احتیاج دارید ولی مطمئن باشید این هزینه ای که میخواید صرف کنید تا از کارینا پرواز ویزا بگیرید خیلی خیلی به صرفه تر و کمتر از روش ها و راه های معمولش هست. مطمئنا الان کنجکاو شدید و چنتا سوال براتون پیش اومده که مثلا :

۱- این راهها که میگن چی هست؟
۲-این راه ها قانونی هست؟
۳-شرایطی که میگید چی هست؟
۴- حداقل مقدار پولی که میخواد برای اخذ ویزا چقدر هست ؟
۵-اگر ویزا نشدیم چی؟ بازم باید پول بدیم؟ آیا همه هزینشو باید پرداخت کنیم؟
۶-اصلا شما نمونه ای دارید که ویزا اخذ کردید ؟

خوب این سوالات همه جواب دارند که راه خیلی ساده اینکه شما میتونید با مشاورانمون تماس بگیرید با شماره ۸۸۵۴۸۸۲۴-۰۲۱ و تمام و کمال مشاوره رایگان دریافت کنید و به همه جواباتون در مورد ویزا و شرایط اخذ ویزا و …. برسید. ما سعی کردیم داخل این صفحه یک مقدار شما را با مدارک مورد نیاز شینگن ،محدوده شینگن، کشورهای عضو شینگن و حتی چنتا از کشورهای محبوب شینگن در آخر صفحه آشنا کنیم تا حداقل اطلاعاتی بتونید از سایت کارینا پرواز در مورد شینگن گرفته باشید.
همچنین نمونه ویزاهای اخذ شده را میتونید در پیج اینستاگرامون و کانال تلگرامون ببینید.
اخیرا افراد زیادی جهت اخذ ویزا شینگن به آژانسهای مسافرتی و مشاوران این حوزه مراجعه میکنند ولی خوب شما برای اینکه بتوانید با خیال راحت یک شرکت و یا آژانس مسافرتی جهت امور ویزا شینگن انتخاب کنید باید به این شرکت اطمینان داشته باشید. شما عزیزان میتوانید نمونه ویزاهای اخذ شده ما را دراینستاگرام کارینا پرواز و یا کانال تلگرامی کارینا پرواز مشاهده بفرمایید تا با خیال راحت امور خود را به ما بسپارید.
شرکت گردشگری کارینا پرواز در جهت کسب رضایت شما عزیزانخدمات تخصصی اخذ ویزا شینگن را با شرایط فوق العاده به شما عزیزان و همراهان گرامی ارائه میدهد. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان درباره اخذ ویزا شینگن با شماره ۸۸۵۴۸۸۲۴-۰۲۱ با مشاوران ما در تماس باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن :
۱٫ پاسپورت قدیمی
۲٫ اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن
۳٫ دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن
۴٫ پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰ میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد
۵٫ سند ملکی به نام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر
۶٫ مدارک شغلی شامل یکی از این موارد : لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسنلی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین دولتی. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت،تاریخ استخدام،میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت(در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد.)کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد)
۷٫ چک تضمین شده بانکی در وجه مسافر به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به ازای هر نفر بابت ضمانت بازگشت

چگونه ویزا شینگن بگیریم؟

شرایط اخذ ویزا شینگن اروپا :
۱٫ تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی (برای ویزای اتریش به زبان آلمانی) باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی یا آلمانی ترجمه شده باشند. تاییدیه وزارت امور خارجه فقط برای ویزای یونان الزامی است.
۲٫ اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا، یونان و اتریش انجام میشود. بنابر این ورود مسافرین به کشور صادر کننده ویزا الزامی است و بعد از حداقل ۳ شب اقامت در این کشورها، می توانید به هر یک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید.
۳٫ اگر برای اولین بار می خواهید ویزای شینگن دریافت کنید، سفارت ویزای شینگن با ۱ ماه اعتبار و ۱۵ روز اقامت در محدوده شینگن برای شما صادر میکند.
۴٫ اخذ ویزا شنگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تا کنون ویزای شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روز برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. ویزا یک ماهه شینگن، ویزا شش ماهه شینگن، ویزا یک ساله شینگن
۵٫ حدودا یک ماه از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است.
۶٫ بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است.
۷٫ زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، نماینده ی آژانس مشرق زمین همراه مسافرین در سالن مصاحبه حضور پیدا خواهد کرد و در روند مصاحبه و انگشت نگاری به مسافرین کمک خواهد کرد.
۸٫ در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد.
۹٫ اخذ ویزا حتما در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام می شود.
ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی در وجه مسافر باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود.
۱۰٫ دقت بفرمایید که این مرکز نسبت به اخذ ویزای تک (ویزا بدون پرواز و رزرو هتل) ، اخذ ویزای شینگن بدون مدارک ، یا اخذ ویزا برای دوستانی که قصد بازگشت ندارند، به هیچ عنوان اقدام نخواهد کرد. لطفا قبل از تماس تلفنی این موارد را مد نظر قرار دهید.

شما عزیزان میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به امور اخذ ویزا با مشاوران ما در تماس باشید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید و یا به سایت www.karinaparvaz.com مراجعه کنید و به صفحه اخذ ویزا شینگن رجوع کنید . همچنین کارینا پرواز اخیرا خدمات اخذ ویزا ژاپن را در اختیار دوستداران کشور ژاپن قرار داده است.

دسته بندی :

  • شرکت های گردشگری

برچسب ها :



شما مخاطبين عزيز سايت گردشگری از اين پس با مراجعه به وب سايت ما مي توانيد جديد ترین مطاب را مطالعه کنید و از خواندن ان ها لذت ببريد

وچنانچه انتقادي به سايت ما داشتيد مي توانيد در قسمت نظرات ما را در جريان بگذاريد

سایت گردشگری

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها